Radare in tot judetul

Hila Ovidiu

Inante de a pleca la drum verificati-va masinile. De asemenea, nu uitati ca “graba strica treaba”. Politistii rutieri nu au liber in weekend si spun ca vor iesi la vanatoare de soferi indisciplinati. Vor avea loc actiuni pe toate liniile.

index Inainte de a pleca la drum verificati starea tehnica a masinii. Politistii rutieri in colaborare cu reprezentantii altor institutii au demarat ample actiuni de verificare in acest sfarsit de saptamana. De asemenea vor fi si radare amplasate in sistem cascada pe tot teritoriul judetului. Daca vreti sa aveti o calatorie placuta verificati franele si luminile inainte de a pleca la drum, asigurati-va ca functioneaza semnalizarile, purtati centura de siguranta, evitati consumul de bauturi care sa contina alcool si nu calcati prea tare pedala de acceleratie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Muntele n-are asfalt...Echipati-va corespunzator!!!

Cei care prefera drumetiile se pot bucura de un sfarsit de saptamana excelent in muntii din judetul nostru. Salvamontistii le recomanda totusi turistilor sa se echipeze corespunzator. Aproape ca nu este zi in care salvamontistii sibieni sa nu fie nevoiti sa umble prin creierii muntilor pentru a recupera persoane care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro