Quit & Win

Hila Ovidiu

DSP Sibiu pune ambitia fumatorilor la incercare. Competitia Quit and Win este o campanie antifumat ce se desfasoara de 12 ani in tara noastra. Cei interesati se pot inscrie pana la inceputul lunii mai. Premiile consta in patru excursii de cate 11 zile la doua centre de sanatate din tara.

Quit and Win 2012 este o competitie concurs menite sa ii ajute pe cei dependenti de nicotina sa renunte la fumat. Participantii care renunta la fumat timp de o luna de zile pot castiga prin tragere la sorti 2 excursii de 11 zile in tara. La Sibiu competitia are loc pentru a saptea oara. Cei interati se pot inscrie pana la inceputul lunii mai. Concursul efectiv va avea loc intre 2 si 29 mai. Premiile sunt in valoare de 1000 de dolari. Este vorba despre doua excursii de 11 zile la Centrul de Sanatate Herghelia din judetul Mures si 2 sejururi la Centrul de Sanatate Podis din judetul Bacau. Tragerile la sorti vor avealoc in data de 30 mai iar castigatorii vor fi anuntati cu o zi mai tarziu, in 31 mai exact cand se sarbatoreste Ziua Mondiala Fara Tutun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Maine incepe selectia pentru Germania!

De miercuri incepe selectia pentru viitorii muncitori in Germania. Cei interesati pot merge sa isi depuna cv-urile la sediul Centrului pentru Formare Profesionala al Ajofm Sibiu. Locurile de munca oferite sunt in domeniul gastronomic si hotelier iar pentru cei selectati salariile pot ajunge in functie de calificare si pana la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro