Pui de barza salvati de pompieri, ingrijiti acum de catre Prietenii Berzelor

stiri redactie

Pompierii si cei de la Prietenii Berzelor si-au dat mana saptamana aceata pentru o misuine speciala. Au salvat de la moarte 4 pui de barza. Cuibul in care se aglau acestia luase foc.

Misiune de foc, la propriu, in urma cu o noapte pentru pompierii sibieni si pentru cei de la Prietenii Berzelor dupa ce pe 112 a venit un apel conform caruia o intreaga familie de berze este in pericol dupa ce cuibul in care acestea se aflau a luat foc. Autoritatile s-au deplasat imediat in Orlat sperand sa poata salva pasarile.

Ceea ce i-a socat pe salvatori a fost faptul ca, in ciuda flacarilor mari, una din berze a ramas in cuib alaturi de pui. S-a intrerupt curentul in zona pentru a se putea interveni iar dupa stingerea flacarilor 4 pui de barza au ajuns in grija asociatiei din Cristian. Micutele pasari au arsuri pe corp si pe picioare. Cel mai mic pui este in stare grava.

Cei de la Prietenii Berzelor spun ca puii vor ramane in grija lor pana la momentul la care se vor insanatosi dupa care vor fi eliberati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La un pas de moarte pe Rusciorului dupa ce a traversat neregulamentar

Pompierii si cei de la Prietenii Berzelor si-au dat mana saptamana aceata pentru o misuine speciala. Au salvat de la moarte 4 pui de barza. Cuibul in care se aglau acestia luase foc. Misiune de foc, la propriu, in urma cu o noapte pentru pompierii sibieni si pentru cei de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro