Proxeneti retinuti

Hila Ovidiu

Retea de prostitutie destructurata. Doi barbati si o femeie sunt anchetati de politisti dupa ce s-a stabilit ca racolau tinere pe care le puneau apoi sa intretina relatii sexuale cu diferiti clienti. Pe numele barbatilor a fost si emis un mandat de arestare preventiva pentru 24 de ore. Si cele 6 prostituate care lucrau pentru acestia s-au ales cu dosar penal.

O retea specializata in prostitutie si proxenetism a fost destructurata de catre politistii sibieni. Capii retelei erau doi barbati si o femeie. Acestia aveau in subordine 6 prostituate pe care le plasau clientilor racolati prin anunturi pe internet. in urma perchezitiilor efectuate la domiciliile acestora e catre politisti a reiesit faptul ca in proxenetii au determinat in perioada 2009 – 2012 mai multe fete sa intretina raporturi sexuale cu diferiti clienti din tara si strainatate sau sa presteze servicii de escorta in schimbul unor sume cuprinse intre 150 de lei si 100 de euro. Doi dintre cei trei proxeneti au fost retinuti pentru 24 de ore urmand a fi prezentati parchetului cu propunere de arestare preventiva. Pe numele celor sase tinere identificate ca practicand prostitutia pentru cei trei, au fost intocmite dosare penale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Colinde la muzeu

Colindele au rasunat joi la Muzeul National Brukenthal. Aici elevele sectiei de canto popular a Scolii de Arte din Sibiu au sustinut un adevarat recital. Alaturi de profesoarele lor tinerele talente au interpretat colinde transilvanene.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro