Protestatarii din Diaspora s-au oprit la Sibiu pentru un flashmob in zona libera de coruptie

Protestatarii veniti din diaspora pentru mitingul de vineri de la Bucuresti au trecut in drumul lor spre Capitala si pe la Sibiu. acestia au fost intampinati in Zona Libera de Coruptie de catre participantii la miscarile de strada “Rezist” si “Va Vedem”.

Moment emotionant la Sibiu.  Romanii veniti din afara tarii special pentru protestul diasporei ce va avea loc la Bucuresti au poposit pentru cateva minute si la Sibiu. Acestia au fost asteptati cu bratele deschise de catre sibienii din miscarile de strada Rezist si Va vedem. Au fost intampinati cu paine si sare. Primii diasporeni popositi pe meleaguri sibiene au fost cei din zona Timisoarei. Acestia au scandat la intrarea in zona libera de coruptie “Apel din Timisoara sa iasa toata tara!”

Bucuria revederii a fost mare. Mai ales ca cei plecati de ani buni peste hotare in cautarea unui trai decent inca mai spera ca va veni ziua in care vor putea reveni in tara natala.

Celor veniti din diaspora li s-au alaturat si locuitori din marile orase.

Potrivit informatiilor care circula pe retelele sociale la protestul de vineri din Piata Victoriei sunt asteptati peste un milion de participanti, majoritatea romani veniti in concendiu din strainatate. Acestia cer o justitie corecta si “o tara ca afara”.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS