Protest in Piata Mare

Hila Ovidiu

Reprezentantii persoanelor cu dizabilitati au protestat vineri in centrul  orasului. Acestia cer guvernului ca platile pentru persoanele cu handicap si apartinatorii acestora sa se faca in continuare de catre Stat nu de catre administratiile locale.

Mai bine de 50 de persoane au protestat pasnic vineri in Piata Mare a Sibiului. Persoane cu dizbilitati sau apartinatori ai acestora s-au declarat nemultumiti de faptul ca guvernantii vor ca remuneratiile lor sa fie platite din bugetele locale. Oamenii spun ca primariile nu vor avea bani sa faca platile si vor ramane astfel fara banii care li se cuvin.

Alaturi de cei directi implicati au participat si membri ai gruparii “Rezist”. Acestia spun că au iesit in strada din solidaritate cu cei aflati in suferinta.

Protestul a fost organizat de catre membrii asociatiei “D.A.R” cu speranta ca asa vor reusi sa traga un semnal de alarma asupra faptului ca prin trecerea platilor pensiilor cu handicap si a banilor destinati apartinatorilor acestora in sarcina administratiilor locale ar insemna ca unii beneficiari sa ramana fara singura sursa de venit pe care o detin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Femeie de 50 de ani, diagnosticata cu gripa

Un nou caz de  gripa confirmat la Sibiu. victima este o femeie in varsta de 50 de ani. Aceasta este in stare grava, internata pe sectia de Terapie Intensiva, la Spitalul Judetean Sibiu. Institutul Cantacuzino confirma un nou caz de gripa. Este vorba despre o femeie din Sibiu. pacienta in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro