Protest in fata Consiliului Judetean Sibiu

Hila Ovidiu

Speriati ca nu isi vor primi banii cuveniti, angajatii din sistemul de asistenta sociala au protestat astazi in fata Consiliului Judetean. Liderii acestora au mers la negocieri cu administratia judeteana si au primit aisugrari ca salariile si sporurile vor fi achitate in totalitate cel putin pana la finele acestui an.

Cateva zeci de angajati din subordinea DGASPC au protestat in cursul zilei de miercuri in fata Consiliului Judetean. Oamenii si-au cerut drepturile salariale si sporurile care li se cuvin legal. Acestia spun ca sporurile trebuiau acordate inca din luna martie a a cestui an insa legea nu s-a aplicat. Angajatii se mai plang si de faptul ca lucreaza in conditii grele, cu persoane cu dizabilitati fizice sau mintale si ca fiecare zi de munca e un potential pericol.

In timp ce oamenii protestau afara, sindicalistii au mers sa discute cu cei de la Consiliul Judetean in speranta gasirii unei solutii. Si se pare ca soarta le-a suras. La iesirea de la discutii reprezentantul sindical spune ca problema salariilor si sporurilor este rezolvata cel putin pana la finele acestui an.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se lucreaza pe strada Avrig si Bulevardul Victoriei

Atentie, soferi! In aceasta luna au loc lucrari de reparatii pe strada Avrig si pe Bulevardul Victoriei. Drumurile nu se vor inchide insa se va circula alternativ. Pe Bulevardul Victoriei se lucreaza la refacerea covorului asfalt pe portiunea dintre intersectia cu Transilvaniei si giratoriul de la intersectia cu strada Avrig. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro