Protejati-va copiii de Internet.

studio

Plitistii sibieni va atentioneaza sa aveti mare grija de copiii dumneavoastra pe perioada vacantei estivale. Urmariti cu atentie ce site-uri acceseaza si mai ales ce fel de prieteni isi fac in retelele de socializare. Copiii pot intra foarte usor in contact cu pedofili sau alte persoane dubioase, care le pot face rau.

Navigarea pe Internet este una dintre activitatile prefetare ale tinerilor, insa poate deveni si in real pericol pentru acestia. Politistii sibieni le recomanda parintilor sa-si supravegheze indeaproape copiii si sa verifice cu mare atentie ce site-uri acceseaza si ce prietenin isi fac in mediul virtual, prin intermediul retelelor de socializate. Tinerii pot intra foarte usor in contact cu raufacatori sau persoane de rea-credinta care le pot face rau sau ii pot instiga la diferite actiuni sau fapte ilegale. Una dintre activitaile care prolifica in mediul virtual este chiar pornografia infantila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii rutieri la datorie in weekend

Nici in acest sfarsit de saptamana soferii nu isi vor putea face de cap. Politistii rutieri vor fi la datorie si vor desfasura ample actiuni care ii vizeaza pe soferi mijloacelor de transport in comun. O alta preocupare permanenta a rutierilor este prevenirea consumului de alcool la volan si identificarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro