Protejati-va copiii de consumul de alcool si substante psihotrope

Hila Ovidiu

Politistii sibieni din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii fac apel catre parinti sa fie foarte atenti atunci cand vine vorba despre anturajele pe care le fracventeaza copiii lor. De foarte multe ori, influentati de asa-zisii prieteni, tinerii incep sa consume bauturi alcoolice sau substante psihotrope inca de la varste fragede.

   Politistii sibieni din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii sunt din ce in ce mai ingrijorati datorita faptului ca fenomenul consumului de alcool si substante psihotrope in randul tinerilor ia amploare. Acestia, impinsi de curiozitate si de anturaj, incearca alcoolul, dar si diferite substante etnobotanice, de la varste din ce in ce mai fragede. Putini sunt insa constienti de faptul ca aceste substante, pe langa faptul ca sunt ilegale, dau si dependenta. Oamenii legii ii sfatuiesc pe parinti sa isi supravegheze indeaproape copiii, sa se intereseze ce anturaje frecventeaza, sa se apropie de ei pentru a le explica cat de nocive si total inutile sunt aceste substante. De asemenea, tinerii sunt avertizati ca, pe langa faptul ca aceste substante sunt foarte periculoase, ele sunt si ilegale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la strazi

Demareaza o noua serie de lucrari stradale. Strazile Rahovei si Ceferistilor urmeaza sa beneficieze de  reparatii incepand din aceasta saptamana sau de la inceputul celei viitoare. Concomitent se intervine si pentru refacerea carosabilului in urma interventiilor la retelele de utilitati. Incepand de joi strada a intrat in reparatii pe tronsonul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro