Protejati-va autoturismele

Hila Ovidiu

Autoturismele au devenit tinte favorite ale hotilor. Tentati de diverse obiecte lasate la vedere pe bord sau pe bancheta sau de geamuri uitate intredeschise, infractorii nu ezita sa forteze incuietorile sau sa sparga geamurile. Politistii va avertizeaza sa va instalati un sistem de alarma pe masina si sa nu parcati in locuri neiluminate si sa nu lasati obiecte de valoare la vedere in masina.

Zilnic politisti sibieni se confrunta cu numeroase cazuri de futuri din autoturisme. Orice obiect de valoare lasat la vedere, gentile, borsetele sau ruscacurile uitate pe bancheta ii tenteaza pe infractorii specializati pe acest tip de infractiuni. Nu vor sta prea mult pe ganduri si in doar cateva secunde va vor sparge autoturismul, mai ales daca ati parcat intr-un loc mai retras si slab iluminat, sau daca nu aveti niciun fel de sistem de alarma. Tocmai de aceea politistii sibieni va recomanda sa va luati toate masurile de precautie pentru a nu cadea prada hotilor de autoturisme si sa fiti atenti cum si unde va lasati autoturismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Teribilism sanctionat cu dosar penal

Patru minori in varsta de 14 si 17 ani au fost prinsi de jandarmii sibieni dupa o noapte de pomina. Mai intai tinerii au sustras bunuri din doua autoturisme parcate in Valea Aurie, apoi au furat banii dintr-un automat de dulciuri de la o societate comerciala din parcul Sub Arini. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro