Proprietarii de centrale, taxati suplimentar

Hila Ovidiu

Aveti centrala termica de apartament? Din toamna scoateti mai multi bani din buzunar! O directiva europeana prevede taxe noi pentru ca acestea sunt considerate foarte poluante.

indexCentralele termice mici, de apartament sau casa, polueaza mai mult. Sau cel putin asa sustin normele europene care ne sunt bagate pe gat de anul acesta din septembrie. In termeni liberi asta inseamna taxa de poluare pe centrala, deci…niste bani furati in stil european de aceasta data din buzunarul umilului roman. Directiva care intra in vigoare mai exact in 26 septembrie obliga romanii sa foloseasca doar centrale termice cu condensare. Asta inseamna ca cei care au centralele, vechi sunt obligati sa le schimbe. Una noua costa de la 4 mii de lei cea mai ieftina si poate ajunge la chiar 10 mii de lei pe bucata. Mai mult, posesorii de centrale termice vor fi obligati sa le inlocuiasca odata la 10 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta viitori pompieri!

Visati sa deveniti pompieri? Acum aveti ocazia. Se fac recrutari pentru scolile cu profil militar. Pentru a putea deveni pompieri tinerii trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Prima dintre ele este legata de varsta. Pot intra in cursa pentru un loc la pompieri doar cei cu varste intre 18 si 27 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro