Proiectil gasit in oras

Hila Ovidiu

Muncitorii care efectuau lucrarile de bransament la reteaua de apa pe strada Fabricii din Sibiu au gasit un proiectil de artilerie datand din al Doilea Razboi Mondial. Pirotehnistii din cadrul ISU Sibiu au ridicat proiectilul si l-au transportat in conditii de siguranta la sediu.

Grupa pirotehnica din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu a fost solicitata de urgenta pentru a ridica un proiectil gasit la intersectia strazilor Fabricii cu Serbota. Muncitorii care lucrau la racordarea retelei de apa au descoperit un proiectil de artilerie din al Doilea Razboi Mondial, trecut prin gura de foc, dar neexplodat. Proiectilul a fost ridicat si transportat in conditii de siguranta la sediul ISU Sibiu, urmand a fi distrus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ambulantieri atacati la Ocna Sibiului

Echipajul unei ambulante solicitata sa intervina pentru a-i acorda primul ajutor unui barbat aflat in coma etilica, a fost atacat de catre pacient. Barbatul, mort de beat, a lovit cu pumnii ambulanta, reusit sa sparga parbrizul. Un echipaj de ambulanta din Sibiu a avut parte de o experienta foarte neplacuta, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro