Proiecte in valoare de cateva zeci de milioane pentru investitii in scoli

Hila Ovidiu

Anul 2019 aduce un nou record in ceea ce priveste investitiile in scoli. Cea mai se seama lucrare ar urma sa fie cea de la noul sediu al Liceului de Arte. In 2018 s-au investit in invatamant aproape 7 milioane de lei in reabilitari si alti aproape 3 milioane in dotari.

Cea mai mare lucrare care ar putea incepe in aceasta primavara este cea la noul sediu al Liceului de Arte. Aceasta investitie are o valoare de peste 20 de milioane de lei si se face din banii aflati in visteria proprie a municipalitatii. Tot anul acesta se va finaliza si mult asteptata mansardare a scolii Regina Maria. Anul acesta ar putea incepe si parte dintre lucrarile prevazute in proiectele depuse pentru fonduri europene. Vorbim aici despre 10 investitii de mare amploare care ar urma sa insumeze mai bine de 74 de milioane de lei. Printre proiectele extrem de necesare Sibiului se numara si constructia a doua noi crese, in cartierele Strand si Tiglari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie, cade zapada!

Atentie, cade zapada de pe acoperisul statiilor Tursib! Nu mergeti prin spatele acestora! Un sibian ne-a trimis imagini in care se vede cum bucati mari de zapada inghetata aluneca de pe copertina. Temperaturile scazute din timpul noptilor si cele cateva raze de soare care topesc brusc zapada de pe anumite […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro