Proiect de preventie, marca ITM

Hila Ovidiu

2015 este anul actiunilor pe linie de securitate in munca. In toate judetele tarii reprezentantii ITM-urilor au avut intalniri cu reprezentantii marilor intreprinderi. La Sibiu proiectul de preventie cuprinde 28 de unitati de lucru.

Au fost vizate institutii care activeaza in domeniul invatamantului, in cel al transporturilor, cei care ofera servicii medicale, servici de paza, cei din constructii si cei din industria prelucratoare, in generala categoria intreprinderilor mari care desfasoara activitati ce implica riscuri speciale. Prima etapa de derulare a proiectului a constat din informarea unitatilor ca au fost incluse intr-un proiect de monitorizare. Cea de-a doua etapa a adus cu sine controale in vederea evaluarii starii de securitate si sanatate in munca fara a se aplica insa sanctiuni drastice. In cea de-a treia etapa, unitatile unde s-au gasit abateri au fost controlate cu scop de verificare. Ultima etapa a actiunii derulate la nivel national va avea loc in noiembrie si va consta din controale de verificare si o analiza de genul asa da, asa nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fara violenta!!!

Liceenii au spus “NU VIOLENTEI” intr-o maniera inedita. Pictati pe fata, simuland urme ale violentei, tinerii au mers de la Liceul de Arta pana la Colegiul Goga si au impartit pliante tuturor sibienilor pe care i-au intalnit in cale. Zeci de liceeni au ales sa se implice in actiunile organizate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro