Program special de sărbători la Piața Volantă Transilvania!

stiri redactie

Sărbătorile de iarnă sosesc cu pași repezi și cum toți ne dorim ca mesele să fie bogate cu produse tradiționale, dar timpul nu ne permite să le gătim așa cum vrem, vă invităm în Piața Volantă Transilvania.

Cu toții știm că acum în prag de sărbători cererea este foarte mare și ca în fiecare an, piața va avea un program special.

Astfel, în zilele de 20, 21 și 28 decembrie 2019, Piața Volantă Transilvania va fi deschisă în intervalul orar 8.00-14.00.

Pentru a aduce spiritul Crăciunului și în piață, vineri, 20.12.2019, elevii Școlii Gimnaziale “Octavian Goga” din Rășinari vor colinda și vor vinde produse tradiționale din cămara bunicii, urmând ca sâmbătă, 21.12.2019, să ne încânte cu colinde si bunătăți elevii Școlii Gimnaziale ”Viorel Cucu Paltinu” din comuna Arpașu de Jos, structura Arpașu de Sus coordonați de doamna învățătoare Doina Dobrin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

POLIȚIȘTII VÂLCENI AU DESTRUCTURAT O GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN FURTURI DE ANIMALE. SUNT DIN SIBIU

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi și Posturilor de Poliție Comunală Racovița, Câineni, Boișoara și Titești au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza comunelor Porumbacu și Poplaca, din județul Sibiu, la două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Comunale Racovița și Boișoara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro