Program prelungit

Hila Ovidiu

In aceasta noapte puteti circula cu autobzul in orice parte a orasului doriti. Si asta pentru ca societatea de trasnsport public a decis sa isi prelungeasca programul pana la ora 1.30 pentru noaptea de sambata spre duminica. Decizia a fost luata pentru ca toti sibienii sa poata ajunge la evenimentele organizate de Noaptea Muzeelor.

Societatea de transport in comun vine in sprijinul celor care vor sa tranziteze orasul in lung si in lat in aceasta perioada. Cei care au iesit din case pentru noaptea Muzeelor pot fugi din centru pana in Muzeul in aer liber, sau din Dumbrava Sibiului in orice alta locatie pana tarziu dupa miezul noptii. La 1.30 diomineata va pleca ultima cursa din Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au impartit prezervative si pliante informative prin oras

Sunt studentii de la medicina care vor sa traga un semnal de alarma. Numarul de avorturi in Romania este foarte mare iar numarul copiilor abandonati la fel. Tinerii le-au explicat trecatorilor cateva lucruri si despre virusul hiv. Studentii medicinisti au impartit sambata seara prezervative trecatorilor.  Actiunea face parte dintr-o campanie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro