Program de exceptie la Filarmonica

Hila Ovidiu

Se anunta 6 luni de zile incarcate de evenimente muzicale la Filarmonica de Stat Sibiu. Primul dintre marile concerte ale sezonului va avea loc in aceasta saptamana. Joi, publicul meloman va putea participa la o reprezentatie de gala, cu arii scrise special pentru un artist sibian.

24.03.2015 12:23Primavara incepe in forta la Filarmonica de Stat Sibiu cu un megarecital ce va avea loc joi seara. Este vorba despre un concert scris special pentru unul dintre artistii institutiei sibiene. Spectacolul va fi in prima auditie la Sibiu. Si luna aprilie se anunta una plina de evenimente muzicale. In prima zi de joi din luna publicul meloman are ocazia de a-i intalni intr-un adevarat regal simfonic pe dirijorul Theo Wolters alaturi de dolistul Marcel Sobol. Acestia vor pune in scena arii semnate de Mozart si Beethoven. Cea de-a doua zi de joi a lunii viitoare aduce romani pe scena Salii Thalia. Concertul va fi dirijat de Gabriel Bebeselea iar pe scena vor fi Andreas Iliuta si Roxana Pepelea. Alte doua spectacole de o inalta finete artistica vor avea loc in ultimele doua zile de joi ale lunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi fara permis, pe drumurile publice

Sofatul fara permis pare sa fie cea mai noua moda in judetul nostru. In cursul ultimelor 24 de ore politistii rutieri au prins inca doua persoane aflate la volan desi nu detineau niciun fel de permis de conducere. Distractia celor doi s-a soldat cu dosare penale. Cand se plictisesc acasa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro