Program de 4 ani, pentru modernizarea spitalului sibian

Hila Ovidiu

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu va intra intr-un amplu program de reabilitare. Programul se va derula pe parcursul a patru ani, interval de timp in care vor fi modernizate, rand pe rand, toate sectiile spitalului.

Banii alocati de Spitalului Clinic Judetean Sibiu pentru investitii nu au fost inca folositi, asa ca noul presedinte al CJ, Ioan Cindrea, impreuna cu conducerea spitalului, a decis cum vor fi cheltuite aceste sume. Adica pentru inlocuirea unor usi, ferestre si alte reparatii, absolut necesare. Insa, spitalul sibian va beneficia de un amplu plan de investitii, care se intinde pe durata a patru ani. In acest interval vor fi renovate si modernizate, rand pe rand, toate sectiile spitalului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Furt de portmoneu

Doar cateva secunde a lasat o femeie portmoneul din mana pe tejgheaua magazinului, ca a si ramas fara el. O alta cumparatoare i l-a luat imediat, insa nu a avut si inspiratia sa dispara din magazin pana la sosirea politistilor. Incoltita de oamenii legii, femeia si-a marturisit fapta si a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro