Profu’ de Ziua Culturii Naționale

stiri redactie

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale,Astra Film vă invită să vizionați filmul documentar Profu’, film declarat câștigător anul trecut, în cadrul festivalului, în competiția Cel mai bun documentar românesc. Proiecția va avea loc miercuri, 15 ianuarie, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema, în Piața Mică 11.

Profu’ este un portret intim, autentic și plin de umor al unui profesor neconvențional și carismatic de matematică din Bistrița care își dă demisia din învățământ și deschide o școală de meditațiiîn micul său apartament de bloc.

Documentarul realizat de tânărul regizor Alex Brendea dezvăluie prin persoana profesoruluitarele sistemului de învățământ, ce înseamnă munca făcută cu pasiune și lecțiile de viață pentru viitor.

Profu’, regia Alex Brendea, Romania, 2019, 83′ minute

Intrarea la eveniment este liberă în limita locurilor disponibile.

15 ianuarie este Ziua Culturii Naționale și data la care se împlinesc 170 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SANCŢIUNE PENTRU ŞOFERUL TIRULUI, IMPLICAT ÎN ACCIDENTUL DE IERI, DE PE DN7

Din cauza utilizarii unor anvelope cu uzura peste limita legala, soferul ansamblului tir a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 580 de lei si retragerea certificatului de inmatriculare al capului tractor. Fapta a fost constatata impreuna cu reprezentantii RAR Sibiu. foto pe surse

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro