Produsele locale pot ajunge pe masa tradițională de Paște, prin comandă telefonică, direct de la producător!

stiri redactie

Suntem în Săptămâna Mare, cu toții ne pregătim de Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului și

ne dorim să ne procurăm din piețe produse locale pentru masa tradițională de Paște.


După cum știți, Piața Volantă Transilvania se desfășoară de regulă într-un interval de timp limitat și funcționează într-un spațiu restrâns care de obicei duce la supraaglomerare. Din acest motiv, asigurarea distanțării sociale impusă de prevederile ordonanțelor militare adoptate la nivel național nu poate fi respectată, iar sănătatea cetățenilor comunității noastre ar putea fi pusă în pericol.


De aceea, ne adaptăm situației actuale și îndemnăm sibienii să rămână acasă, dar în același timp ne dorim ca aceștia să beneficieze de produse locale tradiționale pe masa de Paște.
Astfel, Consiliul Județean Sibiu a creat o punte de legătură între producători și consumatori de produse locale pe pagina de Facebook a Pieței Volante Transilvania, iar cei care  doresc să se aprovizioneze pot consulta listele unde le sunt puse la dispoziție datele de contact ale tuturor producătorilor din piață.


De asemenea, lista producătorilor locali mai poate fi consultată pe pagina Consiliului Județean Sibiu la secțiunea Piața Volantă Transilvania, accesând link-ul: http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2020/04/TABEL-PIATA-TRANSILVANIA-aprilie-2020.pdf


O altă sursă unde producătorii locali pot fi găsiți este site-ul www.gusturisibiene.ro  unde se pot găsi pe lângă producătorii locali din piață și alți producători din cele cinci microregiuni ale  Județului Sibiu.


Vă invit, dragi sibieni, să contactați cu încredere producătorii locali, care vor veni în sprijinul dumneavoastră prin furnizarea la domiciliu a produselor comandate, și astfel vă veți putea bucura și anul acesta de bucatele tradiționale, care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște, așa cum ne-am obișnuit din generație în generație, pentru păstrarea vie a credinței și valorilor creștinești.


Vă mulțumesc pentru că înțelegeți cât de importantă este siguranța fiecăruia și vă doresc ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă pace și sănătate, iar Lumina Sfântă să vă umple sufletele cu speranță și încredere că vom depăși această grea încercare a vieții noastre, iar întâlnirile cu familia și prietenii dragi, care ne lipsesc acum, vor fi cât mai curând din nou

motive de bucurie, simțite și prețuite mai intens ca niciodată. Sărbători Fericite!  a transmis președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mii de controale efectuate de specialiștii Romsilva pe perioada stării de urgență

Pe perioada stării de urgență, specialiștii Romsilva au participat, începând cu 16 martie, alături de reprezentanți ai Poliției Române și Gărzilor Forestiere, la 3.741 de controale la circulația materialului lemnos. În urma acestor controale s-au constatat 76 de infracțiuni, 487 de contravenții silvice și s-au confiscat 841,18 metri cubi de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro