Produsele apicole, miracol pentru sanatate

Hila Ovidiu

Mierea face minuni. Ne-o spune un apicultor care toata viata nu a renuntat sa se ocupe de cresterea albinelor. Nenea Cornel Dostetan din Dobarca ne-a povestit cum a vazut cu proprii ochi miracolele facute de albine. Oameni bolnavi de ciroza, cancer, sau alte boli incurabile si-au gasit leacul in produsele apicole.

Mierea face minuni! Am auzit cu totii aceste cuvinte la televizor, le-am auzit la specialistii in medicina naturista, sau le-am auzit acasa, la bunici, atunci cand ne tratau de raceala, dar niciodata nu a venit nimeni sa ofere date concrete in acest sens. Nu a venit nimeni pana in momentul de fata. Asa ca daca nu-i credem pe cuvant pe cei care sustin ca mierea e sursa de viata, e de inteles. Sambata insa am stat e vorba cu nenea Cornel din Dobarca, om simplu, dar cu o poveste de viata fantastica. Omul are aproape 50 de ani de cand se ocupa de cresterea albinelor. Si poate ca nu s-ar fi apucat de o astfel de indeletnicire deloc usoara daca nu ar fi stiut ce miracole au facut pentru membrii familiei sale micutele insecte. Povestea cresterii albinelor in familia Dostetan a inceput cand socrul actualului apicultor s-a imbolnavit de ciroza iar medicii nu i-au mai dat nicio sansa. Vindecarile miraculoase realizate cu ajutorul produselor nu se opreste doar la generatia socrului in familia Dostetan. Insusi nenea Cornel a fost salvat de catre albine. Si acestea nu sunt singurele afectiuni care pot fi ameliorate sau chiar vindecate prin tratament cu produse apicole. Apicultura nu este insa pentru oricine. Albinele sunt pretentioase. Au nevoie de ingrijire speciala. Si apicultorul trebuie sa aibe calitati speciale. Prima dintre ele este sa nu fie alergic la veninul de albina. De asemenea sortimentele de miere trebuie recoltate la timpul lor. Desi sunt maimulte categorii de miere de sezon, oamenii o prefera pe cea poliflora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari pe inca 5 strazi

Inca cinci strazi intra in lucru in perioada urmatoare. Prima dintre ele este strada Ion Neculce unde echipele de drumari isi vor incepe treaba chiar de luni, 25 iunie. De asemenea la foc continuu se munceste si pe celelalte strazi unde lucrarile au inceput anterior. Lucrarile stradale sunt in plina […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro