Produsele alimentare au cautare la magazinul Finantelor

Hila Ovidiu

Cafeaua, dulciurile si bauturile alcoolice sunt cele mai cautate produse la magazinul Directiei Generale a Finantelor Publice Sibiu. Oamenii s-au obisnuit ca aici gasesc cafea buna si ieftine si vinuri de calitate. Asa se face ca numai in acest an magazinul a avut vanzari de aproape 44.000 de lei.

O gama larga de produse, de la alimente, bauturi alcoolice, dulciuri, imbracaminte, incaltaminte, jucarii, posete, genti, accesorii, cauciucuri auto, toate le puteti gasi la magazinul Directiei Generale a Finantelor Publice. Iar cunoscatorii, care frecventeaza des aceast magazin, spun ca si preturile de aici sunt mai mici decat in alte magazine. Si e lesne de inteles de ce. Aici ajunge toata marfa confiscata de Garda Financiara, Vama, Politie, Politie Comunitara si Jandarmerie. Dupa ce este verificata, aceasta marfa este scoasa la vanzare. Numai in ultima luna vanzarile acestui magazin au depasit 6.000 de lei. Preferatele clientilor sunt produsele alimentare, in special cafeaua, dulciurile si bauturile alcoolice. Reprezentantii DGFP Sibiu spun ca trec pragul magazinului pclienti de toate varstele, care cauta lucruri din cele mai variate si, de cele mai multe ori, sunt persoane care stiu ca aici intra periodic marfa si astapta cu nerabdare o noua “captura” a garzii sau a Vamii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sens unic pe Saguna

Din aceasta dupa amiaza se circula cu sens unic pe Saguna. Noul regim de circulatie va fi dinspre Piata Unirii spre Alba Iulia. Cei care vin din sens invers vor trebui sa ocoleasca prin zona Dealului-Banatului. Din 18 septembrie, de la orele pranzului se circula cu sens unic pe Andrei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro