Procesiune religioasa sambata si duminica

Atentie, soferi! Sambata si duminica au loc procesiuni religioase. In ultima zi de weekend pelerinii vor pleca de pe strada Charles Darwin si vor merge pana la Cimitirul Municipal.

Cei de la “Oastea Domnului” sarbatoresc Rusaliile in strada prin doua procesiuni. Prima dintre ele va avea loc sambata incepand cu ora 17.30 cand se va porni in pelerinaj de pe strada Charles Darwin si se va continua cu strazile Turismului-Alba Iulia-Bastionului-Ioan Lupas urmand ca oprirea sa fie pe Mitropoliei.

Duminica va avea loc o alta procesiune. Aceasta va incepe la ora 06.30 de pe Darwin si va continu pe Alpinismului-Alba Iulia-Tudor Arghezzi-Transilvaniei-Victoriei-Avrig-Goga-Bahluiului-Calea Dumbravii cu destinatia Cimitirul Municipal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de politisti mobilizati zilnic pentru FITS

Unul dintre cele mai mari festivaluri de teatru din Europa incepe vineri la Sibiu! sunbt asteptati artisti din zeci de tari si sute de mii de spectatori. Pentru siguranta acestora la fiecare eveniment vor actiona in medie in jur de 50 de politisti. Vineri isi deschide portile editia cu numarul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro