Procedurile de atribuire directă pentru 9 trasee județene, reluate de CJ Sibiu

stiri redactie

Consiliul Județean Sibiu a reluat procedurile de atribuire directă, a mai multor trasee județene, întrucât la ședința anterioară nu s-a prezentat niciun operator de transport rutier. Traseele sunt:

  • Sibiu  – Tălmaciu -Sădurel
  • Sibiu – Șeica Mare-Metiș
  • Sibiu- Ruși- Veseud
  • Sibiu- Alțîna- Ghijasa de Sus
  • Sibiu- Chirpăr- Săsăuș
  • Sibiu- Ocna Sibiului- Topârcea
  • Sibiu- Șelimbăr- Bungard
  • Copșa Mică – Șeica Mare- Moardăș
  • Agnita- Bîrghiș- Apoș

 Ofertele se pot depune în perioada 11.02.2020 – 21.02.2020, până la ora 12:00, la Registratura Consiliului Județean Sibiu sau în format electronic la adresa de email: transporturi@cjsibiu.ro. Ședința de evaluare a ofertelor se va desfășura în data de 24.02.2020, iar rezultatele vor fi afișate în data de 25.02.2020, atât la sediul Consiliului Județean Sibiu cât și pe site-ul instituției www.cjsibiu.ro.

Pot participa operatorii de transport rutier autorizați, ce dețin autobuze/microbuze cu o capacitate minimă de 10 locuri pe scaune, înmatriculate în România, în proprietate sau cu contract de leasing, libere de alte sarcini de transport (pe baza declarației pe propria răspundere a operatorului de transport rutier).

Atribuirea directă a traseelor se va efectua pe o perioadă de 60 de zile. În cazul în care traseele nu sunt atribuite ulterior prin intermediul platformei electronice gestionate de către Agenția pentru Agenda Digitală a României în termenul de 60 de zile, acesta se prelungește până la data atribuirii lor, dar nu mai mult de 12 luni.

Mai multe detalii pot fi consultate pe site-ul CJ Sibiu:http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2020/02/Anunt-CJ-Sibiu-licitatie-trasee-judetene.pdf     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

AȚI VĂZUT ACEST BĂRBAT?

Polițiștii sibieni caută un bărbat  în vârstă de 61 de ani a cărui dispariție a fost sesizată în ziua de 30 decembrie 2019. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112. La data de 30 decembrie 2019, o femeie a sesizat Inspectoratul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro