Proceduri simplificate

Hila Ovidiu

Dovada platii amenzilor rutiere se poate face mai usor. Procedurile au fost simplificate astfel incat dovada platii amenzii si actul de identitate pot fi scanate si trimise electronic.

Proceduri simplificate pentru oropsitii sortii care au primit amenzi. Vor putea face dovada platilor si on-line. Reprezentantii Politiei Romane spun ca atat copia actului de identitate, necesara obtinerii cazierului, avizelor sau atestatelor, cat si dovezile platii amenzilor de circulatie vor putea fi transmise electronic. Asta ii scuteste pe romani de un drum pana la posta sau la unitatile de politie pentru a prezenta dovezile. Pentru amenzi dovada poate fi trimisa pe mailul unitatii teritoriale din care face parte agentul constatator care a dat sanctiunea. De asemenea copiile scanate ale documentului de identitate ii vor scuti pe oameni de drumul pana la institutia abilitata pentru a prezenta copiile xerox.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Targul Olarilor, editia cu numarul 50, in weekend, in Piata Mare

Primul weekend din septembrie aduce la Sibiu cei mai de seama olari din intreaga tara. Evenimentul organizat de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale „Cindrelul-Junii” Sibiu si Complexul National Muzeal Astra sarbatoreste in acest an cea de-a 50-a editie. Inceputul de septembrie transforma Piata Mare a Sibiului intr-un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro