Probleme cu deszapezirea seara si in weekenduri

E seara sau weekend? Luati-va gandul de la strazi deszapezite! Se pare ca angajatii celor doua firme nu reusesc sa faca fata ninsorilor decat daca acestea se astern…la lumina zilei. Sau cel putin asa putem deduce din faptul ca traficul devine problematic in timpul ninsorilor nocturne sau de weekend. E de apreciat totusi faptul ca vineri dimineata dupa ora 08.00 s-a putut circula normal.

Weekedul trecut a nins. Strazile au fost acoperite cu zapada iar nervii soferilor au fost intinsi la maximum! Joi seara a nins din nou. Nu a fost weekend insa starea carosabilului in municipiul Sibiu a fost similara. Cei care au fost nevoiti sa faca drumuri de seara s-au luptat cu nametii chiar si strazile principale ale orasului. Filmarile de pe Alba Iulia sau Milea, trimise pe adresa redactiei de catre telespectatorii Eveniment TV vorbesc de la sine. In imagini se vede cum carosabilul este acoperit de la un capat la altul cu zapada.

Cu dificultate s-a circulat si la primele ore ale diminetii. Un alt sibian ne-a trimis imagini din drumul sau spre locul de munca. Omul ne-a scris in mail ca pe stradutele laturalnice era plin de zapada. La fel a fost si in zona centrului de afaceri sau pe Scoala de Inot. Zapada e carosabil a fost si pe Emil Cioran iar pe Alba Iulia abia de dimineata a inceput sa se vada ca au trecut prin zona sararite.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS