Prinsi la furat de stalpi din fier

Hoti de fier vechi prinsi de politisti! Cei 3 barbati au fost depistati in flagrant, in timp ce incercau sa sustraga stalpi din fier. Oamenii legii le-au intocmit dosare penale.

Politistii din Dumbraveni spun ca in weekend, la ceas de seara au depistat in incinta unei foste ferme viticole din zona Hioghilag 3 barbati cu varste de 15, 30 si 37 de ani care incercau sa fure 43 de stalpi metalici.

Oamenii legii au intervenit prompt iar planurile hotilor au fost dejucate. Cei 3 sunt acum cercetati penal pentru furt. Politistii incearca acum sa vada care sunt toate circumstantele comiterii faptei si daca nu cumva cei 3 au mai fost implicati si in alte fapte penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multi bani pentru aceleasi lucrari

Cresterile salariale din domeniul constructiilor obliga municipalitatea sa scoata mai multi bani pentru lucrarile contractate la scoli. Sunt 4 unitati de invatamant in cazul carora consilierii locali au decis majorarea sumelor alocate pentru finalizarea lucrarilor de extindere, modernizare sau reabilitare. Legea conform careia salriul minim in constructii ajunge la 3 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro