Prinsi la furat de motorina

Hila Ovidiu

Doi tineri din Medias au fost prinsi in timp ce incercau sa fure combustibil din rezervorul unui autotractor. Politistii au gasit asupra lor un furtun si doua bidoane cu motorina. Cei doi au ajuns in cursul acestei zile in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

motorinaPolitistii au plecat pe urma celor doi dupa ce un mediesean a sunat la 112 chiar la miezul noptii si a comunicat faptul ca a vazut doi suspecti in timp ce incercau sa fure combustibil din rezervorul unui autotractor. Oamenii legii au ajuns in scurt timp la fata locului si au reusit sa ii prinda pe tineri in flagrant. In timpul anchetei politistii au stabilit faptul ca cei doi tineri din Medias si Slimnic aproape ca dadusera lovitura. Asupra lor acestia au gasit un furtun si doua recipiente din plastic pline cu motorina. Tinerii au fost retinuti iar in cursul zilei de joi au ajuns in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta "postasi" pentru Germania

Dupa specialisti in domeniul hotelier si gastronomic, germanii cauta printre romani postasi dornici sa paraseasca tara. Sunt oferite 15 posturi iar contractele de munca se deruleaza pe o perioada de 6 luni. Cei interesati pot depune cv-urile pana la finele lunii iunie. Cei 15 norocosi care vor fi selectati pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro