Prinsa in flagrant in timp ce incerca sa insele o batrana prin metoda „Accidentul”

Hila Ovidiu

Politistii au pus mana pe o tanara specializata in infractiuni prin metoda Accidentul. Femeia a fost prinsa chiar in momentul in care urma sa ridice suma de 5 mii de lei de la o victima. La cercetari amanuntite oamenii legii au aflat ca tanara in varsta de 24 de ani era autoarea mai multor infractiuni.

Politistii sibieni au retinut o femeie in varsta de 24 de ani banuita de savarsirea mai multor infractiuni. Oamenii legii au intrat pe fir dupa ce femeia, alaturi de un alt barbat au incercat sa insele o sibianca in varsta de 70 de ani cu suma de 5 mii de lei prin metoda accidentul.

Mai exact, complicele femeii a sunat-o pe varstnica, s-a recomandat a fi medic si a anuntat-o pe aceasta si i-a spus ca fiul ei este in stare grava la spital si ca are nevoie urgent de investigatii medicale costisitoare. Suma solicitata, 5 mii de lei, ar fi urmat sa-i fie inmanati femeii prinse de politisti. Aceasta s-a recomandat ca fiind asistenta.

Tanara originara din judetul Salaj s-a ales cu dosar penal si a fost arestata preventiv. Anchetele au scos la iveala faptul ca a fost implicata in mai multe infractiuni de inselaciune in Sibiu, toate prin metoda accidentul. In plus femeia era data in urmarire nationala fiind condamnata la 4 ani de inchisoare pentru infractiuni de inselaciune in Constanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pescar inecat in Olt

Sfatsit tragic pentru un barbat plecat la pescuit pe Olt. Omul si-a pierdut viata in apele involburate ale raului. Pompierii l-au cautat ore in sir in speranta ca poate este inca in viata. Nu au reusit sa aduca insa la mal decat un trup neinsufletit… Primii alarmati au fost membrii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro