Prins cu mata-n sac

Hila Ovidiu

Un tanar de 25 de ani a ajuns pe mana politistilor dupa ce a patruns prin efractie intr-o locuinta. Barbatul a fost surprins de proprietar, dar a reusit sa fuga. Oamenii legii l-au retinut insa la scurt timp.

Tanarul de 25 de ani din Targu Mures nu a fost prea inspirat in alegerea locuintei pe care a spart-o. A nimerit tocmai intr-un imobil ai carei proprietari erau acasa. Astfel, pe cand a patruns in bucataria locuintei, a fost surprins de proprietar si a rupt-o la fuga. Nu a mai apucat sa fure nimic, s-a multumit doar sa scape. Insa nici acest lucru nu i-a reusit. Proprietarul imobilului a sunat imediat la politie si a dat semnalmentele suspectului. In scurt timp, hotul de ocazie a fost identificat de un echipaj de politie pe Calea Dumbravii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bac... cu surprize

30 la suta dintre persoanele care au sustinut prima proba orala de bacalaureat ar fi obtinut maxim nota 7 daca nu ar fi primit calificative. Din cei peste 3200 de examinati doar putin peste 50 la suta au fost catalogati experimentati. Si asta in conditiile in care biletele cu subiecte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro