Primul magazin de produse traditionale din Sibiu

Produsele traditionale de Sibiu sunt tot mai cautate. Judetul nostru si-a format in ultima vreme un adevarat brand in acest sens, iar cei care vor sa se aprovizioneze cu bunataturi ca pe vremea bunicilor o pot face de acum in fiecare zi. In Piata Mica a fost deschis un magazin care comercializeaza doar produse facute dupa retete vechi de sute de ani.

Dupa zeci de targuri de profil dar care se tineau numai in weekend, producatorii de bucate traditionale si-au deschis propriile magazine. Acestea pot fi gasite in Piata Mica. Aici se comercializeaza produse din carne de porc, de vita sau de oaie, toate afumate. De asemenea nu lipsesc mierea si celelalte produse apicole. Iubitorii de produse lactate au de ales dintr-o gama destul de variata de branzeturi. Cumparatorii spun ca aceste produse le aduc aminte de bucatele din care se infruptau in copilarie. Asa ca, desi preturile sunt putin mai piperate decat in carmangeriile obisnuite, gustul este cel care face diferenta. Pretul produselor variaza intre 20 si 50 de lei pentru un kilogram de produs.

One thought on “Primul magazin de produse traditionale din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tratament de iarna pentru anumalele de la ZOO

Mai protejate de iarna decat sunt in mod normal oamenii. Vorbim despre animalele de la Gradina Zoologica Sibiu. Acestea sunt rasfatate in timpul sezonului rece cu temperaturi de pana la 25 de grade celsius si alimentatie bogata in vitamine. Gradina Zoologica din Sibiu se pregateste pentru sosirea iernii. Animalele de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro