Primul incident de la protestele „Va vedem” din Sibiu

Hila Ovidiu

Flashmob cu scantei miercuri in fata sediului PSD din Sibiu. Un sofer si-a manifestat nemultumirea pentru ca nu putea iesi din parcare pentru ca drumul era blocat de protestatari. Omul a incercat sa inainteze cu masina prin multime iar ripostele nu s-au lasat asteptate. Politistii si jandarmii incearca sa faca lumina in acest caz desi pana la aceasta ora nimeni nu a depus nicio plangere.

Primul incident din cadrul protestelor de tip flashmob din fata sediului PSD Sibiu a avut loc in cea de-a 10 zi de manifestatii. Chiar spre finalul celor 15 minute zilnice in care sute de oameni protesteaza tacuti impotriva modificarilor legilor justitiei, un sibian a dorit sa iasa cu masina de undeva din Piata Huet. Poate ca nici tonul sau nu a fost cel mai bun insa omul le-a cerut protestatarilor sa se dea la o parte mentionand faptul ca se grabeste. Omul a urcat la volan si a incercat sa isi faca loc, cu tot cu masina, printre manifestanti. Cativa dintre tinerii care participa la flashmob-ul “va vedem” nu au apucat, sau poate nu au intentionat sa se dea la o parte asa ca masina a atins in treacat un protestatar fara a-l rani. A fost momentul in care participantii, speriati dar si infuriati in egala masura, au decis sa-i dea o lectie conducatorului auto.Atat conducatorul auto cat si participantii la protest au fost invitati sa dea declaratii. Nimeni nu a depus insa pana in momentul de fata nicio plangere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Brazi confiscati in Medias si Gura Raului

Politistii au dat iama in hotii de pomi de Craciun. In urma controalelor facute joi au fost confiscati 100 de brazi. S-au aplicat amenzi de zeci de mii de lei. In ultimele 7 zile politistii au confiscat cateva sute de brazi. Cea mai mare captura a avut loc in urma […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro