Primii comercianti de Valentine`s Day si-au ocupat pozitiile pe Balcescu

Hila Ovidiu

Pietonala Nicolae Balcescu s-a transformat incepand de joi in iarmaroc. Comerciantii care se ocupa cu vanzarea produselor specifice zilei de Sfantul Valentin si-au ocupat deja pozitiile in centrul orasului. Oferta este compusa in mare parte din bijuterii si jucarii de plus.

Zeci de comercianti au luat cu asalt incepand din dimineata zilei de joi pietonala Nicolae Balcescu. Si-au asezat standurile, le-au ornat cat mai atragator cu putinta si au asezat pe mese cele mai de seama obiecte pe care spera sa le vanda sibienilor cu ocazia zilei de Sfantul Valentin. Cei mai multi comercianti care si-au inceput activitatea inca din 9 februarie vand bijuterii, cani cu insemne destinate indragostitilor, perne in forma de inima si jucarii de plus. Preturile variaza intre 10 si cateva sute de lei in functie de buzunarul fiecaruia. Numarul de comercianti care au inchiriat domeniul public in acest an este mai mare decat cel de anul trecut. Cei mai multi vanzatori isi vor expune produsele insa in perioada 1-8 martie. Anul trecut pentru acest interval s-au eliberat avize de inchiriere a domeniului public pentru 200 de comercianti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou val de ger

Dupa ninsoarea din aceasta dimineata ne asteapta o saptamana de ger. Meterorologii au emis o informare de frig valabila pana in data de 14 februarie. Primavara nu pare sa isi faca simtita sosirea cel putin pana spre jumatatea lunii februarie. In cursul acestei zile meteorologii au emis o informare de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro