Primavara vine cu incendii de vegetatie

Hila Ovidiu

4 incendii au avut loc in ultimele 24 de ore. In 3 dintre interventiile pompierilor a fost vorba de arderi de vegetatie uscata scapate de sub control. Flacarile au fost la un pas sa se extinda catre locuintele oamenilor. Primavara i-a bagat in priza pe pompierii sibieni. Salvatorii aproape ca nu mai fac fata numarului mare de incendii de vegetatie. Numai din prima zi de martie si pana in aceasta dimineata au avut loc 4 mari incendii dintre care 3 au fost de vegetatie. Flacarile s-au extins cu repreziciune si au amenintat sa cuprinda pana si casele oamenilor. In urma celor 3 incendii de vegetatie au ars aproximativ 10 hectare de teren cu vegetatie uscata.
Cel de-al patrulea incendiu s-a produs in jurul orei 19.20 la Medias. A luat foc un ansamblu de garaje auto. Au ars in intregime 2 garaje si o masina, un altul a ars in proportie de 80 la sutaiar alte doua garaje si o masina au fost afectate partial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajatorii germani vor muncitori calificati din Romania

In 22 si 23 martie germanii vin sa recruteze forta de munca la Sibiu. Sunt oferite spre ocupare 35 de posturi pentru muncitori calificati in diferite meserii. Sunt puse la bataie 35 de posturi, 7 dintre acestea sunt pentru sudori, 7 pentru muncitori calificati in industria auto, 6 pentru hamali, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro