Primavara nu aduce locuri de munca…

Hila Ovidiu

Prima saptamana a lunii martie aduce o scadere a numarului locurilor de munca in comparatie cu ultima saptamana din februarie. La nivel de judet 48 de angajatori pun la dispozitia celor aflati in cautarea unui job 151 de posturi vacante. Dintre acestea cele mai multe sunt in municipiul Sibiu.

Primavara vine cu temperaturi mai ridicate si vreme placuta, dar nu si cu locuri de munca. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu anunta la ora actuala existenta a doar putin peste 150 de posturi vacante la nivel de judet. Dintre acestea cele mai multe sunt cum era de asteptat in municipiul Sibiu. Este vorba despre 144 din cifra totala. Restul locurilor de munca se gasesc in Medias si Agnita. Daca in propria tara oamenii la ora actuala piata fortei de munca nu s-a dezghetat inca, sibienii curajosi mai pot sa arunce o privire si catre ofertele de angajare din strainatate. La ora actuala Franta si Germania sunt doua dintre tarile care cauta specialisti in diferite domenii si ofera salarii mult mai mari comparativ cu cele din tara noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numarul virozelor a crescut si in aceasta saptamana

Pe langa rubeola sibienii mai sufera si din cauza afectiunilor respiratorii. In ultima perioada au fost inregistrate peste 3700 de cazuri de imbolnavire, cifra in crestere fata de saptamana trecuta. Din fericire insa cresterea nu este la fel de semnificativa ca acum doua saptamani cand s-au inregistrat 1000 de imbolnaviri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro