Primaria Sibiu e blocata din cauza unei greve la care participa toti angajatii

Toti angajatii Primariei Sibiu au oprit lucrul, miercuri, in jurul orei 10:00, acestia fiind nemultumiti de Legea salarizarii.

Potrivit liderului de sindicat, Doru Hanciu, toti angajatii participa la greva, fie ca sunt sau nu sindicalisti.

„Am declansat o greva spontana. Toti angajatii Primariei sunt nemultumiti si au aderat la aceasta forma de protest. Sunt si cei din Primarie si cei de la Taxe si Impozite implicati. Nu se mai lucreaza. Este greva poate pentru o ora – doua, poate pentru toata ziua”, a declarat Doru Hanciu.
Hanciu a precizat ca in total sunt peste 400 de persoane care protesteaza, la ora transmiterii acestei stiri, in Primaria Sibiu.

Initial, Hanciu a declarat ca sunt posibile actiuni spontane de protest.

Sindicatele din Administratia Publica au anuntat ca miercuri peste 120.000 de angajati din primarii si din directiile de taxe si impozite locale vor intrerupe lucrul, nemultumiti de actuala lege a salarizarii si de faptul ca pentru acestia nu a mai fost introdusa grila de salarizare.

Sindicatul National al Functionarilor Publici sustine ca saptamana urmatoare, in functie de forma in care legea va intra in dezbatere in Camera Deputatilor, care este for decizional, va fi organizat un miting.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS