Primăria Sibiu continuăigienizarea spațiilor publicecirculate și începe și dezinfecția în cartierele de blocuri

stiri redactie

De sâmbătă, 28 martie, operatorul contractat de Primăria Sibiu începe igienizarea și în cartierele de blocuri. Se va interveni pe rând în aceste zone, urmând să se igienizezetoate spațiile comune dintre blocurile de locuințe, accesurile în blocuri, trotuare, alei, etc. Igienizarea se va face prin pulverizarea unei soluții de hipoclorit de sodiu, substanța cu eficiență dovedită de specialiști COVID-19, în concentrația indicată de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor.

Sâmbătă, 28 martie se va interveni în cartierele Dioda și Hipodrom. Luni, 30 martie echipele vor acționa în cartierul Ștrand și Valea Aurie, iar marți, 31 martie se va efectua operațiunea în cartierul Vasile Aaron. Celelalte cartiere de blocuri vor fi igienizate în cursul zilei de miercuri și joi.

.

În paralel se continuă cu igienizareaspațiilor publice pietonale. Zilnic, următoarele tipuri de zone sunt dezinfectate cu o substanță pe bază de hipoclorit de sodiu, conformrecomandărilor, testat și confirmat ca eficient împotriva virusului:

  • trotuare și alei,
  • zone pietonale
  • pasaje și scări
  • stații de autobuz

Acțiunile de dezinfecție se vor desfășura între orele 10 și 18, iar realizarea efectivă a operațiunilor va fi verificată în teren de inspectorii Serviciului Salubrizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Apelul lansat sibienilor de președinta Daniela Cîmpean la responsabilitate si corectitudine

De sâmbătă, 28 martie, operatorul contractat de Primăria Sibiu începe igienizarea și în cartierele de blocuri. Se va interveni pe rând în aceste zone, urmând să se igienizezetoate spațiile comune dintre blocurile de locuințe, accesurile în blocuri, trotuare, alei, etc. Igienizarea se va face prin pulverizarea unei soluții de hipoclorit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro