Primaria si Inspectoratul Scolar, la cutite!

Hila Ovidiu

Scolile cu program in doua schimburi, mar al Discordiei intre Primarie si Inspectoratul Scolar. In timp ce primii au facut mai multe solicitari pentru gasirea unei solutii, cei de pe urma au decis sa nu ia in seama subiectul. Reprezentantii municipalitatii spun ca vor rezolva in felul lor problema si ca este posibil ca anumite clase din scolile in care se fac ore dupa amiaza sa fie relocate. Primarul interimar al sibiului spune ca sute de elevi sunt afectati de programul incarcat al anumitor scoli si sunt nevoiti sa faca ore dupa amiaza. Municipalitatea sibiana doreste ca in toate scolie din oras, cursurile sa se desfasoare in cursul diminetii. La dezbaterile pentru gasirea unei solutii au fost invitati, spun reprezentantii primariei, si reprezentantii Inspectoratului Scolar. Adresele trimise au ramas insa fara nici un raspuns pana la momentul de fata.
Astrid Fodor spune ca daca situatia o va permite este posibil ca anumite clase sa fie relocate. Nu este insa vorba despre unitatile de invatamant din zona centrala a orasului.
Pana la acest moment, din motive probabil obiective, reprezentantii Inspectoratului Scolar nu au emis un punct de vedere oficial cu privire la aceasta problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Traditie" romaneasca: imbulzeala la impartirea apei sfintite

Crestinii au sarbatorit miercuri Botezul Domnului. La slujba din Piata Mare au luat parte cateva mii de credinciosi. Daca au fost piosi pe timpul ceremonialului religios, odata cu impartirea sticlelor cu apa sfintita sibienii au aratat inca odata ca, din pacate, lipseste civilizatia… Oamenii s-au calcat in picioare in ciuda […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro