Primaria reziliaza contractul pentru stadion

Dupa doua termene prelungite si lucrari neterminate, municipalitatea sibiana reziliaza contractul cu firma care se ocupa de modernizarea stadionului. Miercuri pe intreg santierul se aflau doar cativa muncitori care udau cimentul. Lucrarile vor fi cel mai probabil sistate iar Primaria treuie sa demareze proceduri de expertiza iar mai apoi de reatribuire a contractului.

Timp de aproape 2 ani de zile suporterii fotbalului sibian au asteptat cu sufletul la gura sperand ca intr-o buna zi lucrarile la Stadionul Municipal vor fi gata iar echipa locala va putea juca, in sfarsit, acasa! Visul microbistilor s-a stins insa, incet incet incepand din luna septembrie a anului trecut cand constructorul, invocand conditiile meteo, a cerut prima prelungire a termenului. A mai trecut o luna de zile si, in locul anuntului mult asteptat,firma care s-a ocupat de lucrari a cerut o noua pasuire.

Municipalitatea a aprobat ca termenul final pentru lucrarile la stadion sa fie 15 martie insa si acesta a fost depasit iar constructorul a cerut o noua decalare. Reprezentantii primariei s-au saturat insa sa mai astepte si au luat o decizie radicala!!!

Miercuri spre exemplu cativa muncitori udau cimentul de pe tribune iar jucatorii incercau sa se antreneze pe gazon.

Investitia totala este estimata la cateva milioane de euro iar echipa de fotbal a Sibiului ar fi trebuit sa poata juca pe teren propriu din aceasta vara.

Pana atunci sibienii au disputat meciurile pe care ar fi trebuit sa le joace acasa pe alte stadioane din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tamponare "cu cantec" in Sibiu

Tamponare cu peripetii la Sibiu. 2 masini s-au ciocnit pe fondul neacordarii de prioritate. In loc sa se solutioneze totul amiabil insa, evenimentul rutier a capatat amploare dupa ce unul din soferi a mintit ca nu el ci fiul acestuia a fost la volan. O simpla tamponare pe fondul neacordarii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro