Primaria liciteaza pentru extinderea Cimitirului

Hila Ovidiu

Primaria Sibiu vrea sa extinda Cimitirul Municipal. Daca va iesi invingatoare in urma licitatiei municipalitatea sibiana va intra in posesia a aproximativ 3 hectare de teren aflate in vecinatatea actualelor locuri de mormant. Suma maxima cu care liciteaza institutia locala este de cel mult 25 de euro pe metrul patrat.

Primaria Sibiu vrea sa extinda numarul locurilor de veci. Daca va reusi Cimitirul Municipal va mai castiga aproximativ 3 hectae de teren. Pentru aceasta insa, e nevoie de castigarea unei licitatii. Suma maxima pe care primaria vrea sa o liciteze pentru acest teren este de cel mult 25 de euro pe metrul patrat. Ultima achizitie de teren pentru extinderea Cimitirului Municipal a avut loc in urma cu aproximativ doi ani. Atunci au fost achizitionate2,3 hectare de teren. Dupa amenajarea cimitirului cu alei, au fost amenajate aproximativ 4500 de locuri de mormant. Reprezentantii municipalitatii spun ca extinderea cimitirului este o actiune fireasca, necesara pentru orice oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Port ilegal de arma alba

Un barbat din Iasi este cercetat de catre politistii sibieni dupa ce asupra lui a fost gasit un cutit cu lama de peste 8 centimetri. Barbatul era in stare avansata de ebrietate in fata unui club din oras, iar in momentul in care politistii au vrut sa-l intrebe de sanatate, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro