Primaria cauta solutii pentru decongestionarea traficului la limita dintre Sibiu si Cisnadie

Hila Ovidiu

Dupa ce ani la rand a pus problema traficului in spatele Primariei Cisnadie, municipalitatea sibiana decide sa se implice pentru gasirea de solutii in ceea ce priveste traficul dinspre Sibiu  spre Cisnadie. Se doreste reconfigurarea traficului pe Calea Cisnadiei pe segmentul dintre strada Gheorghe Dima si iesirea spre Cisnadie. Masura poate fi una buna pentru sibieni insa la fel de bine poate bloca total traficul in cazul celor care au trecut granita, in Cisnadie.

Reprezentantii Primariei Sibiu spun ca se cauta solutii pentru reconfigurarea carosabilului pe Calea Cisnadiei doar pe portiunea cuprinsa intre strada Gheorghe Dima si iesirea spre Cisnadie.

Specialistii municipalitatii spun ca solutii trebuie gasite urgent dat fiind faptul ca sibienii se blocheaza frecvent pe aceste strazi. Se are in vedere largirea carosabilului dar si alte masuri menite sa genereze fluidizarea traficului. Anuntul municipalitatii i-a speriat insa pe cei care locuiesc in Cartierul Arhitectilor. Oamenii se tem ca vor ajunge sa petreaca si mai mult timp in trafic la intrarea dinspre Cisnadie spre Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simulare de interventie in caz de incendiu la Spitalul Judetean

Incendiu la sectia de Diabet a Spitalului Judetean Sibiu. 70 de pompieri au intervenit! Din fericire totul a fost doar un exercitiu al celor de la ISU. Actiunea a avut ca scop familiarizarea pompierilor cu locatia si stabilirea planului de interventie in situatia in care in imobilul cu pricina se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro