Primar scandalagiu

Hila Ovidiu

A inceput campania electorala…cu stangul! Primarul din localitatea Cartisoara este cercetat penal pentru ca s-a luptat cu cutitul intr-un bar din comuna. Dorin Magda este cercetat pentru port ilegal de cutit si pentru lovire.

Incidentul a avut loc a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute intr-un bar din Cartisoara. Primarul a fost implicat intr-o altercatie alaturi de alte 3 persoane. Conform politiei, in timpul scandalului, primarul a scos un cutit si a injunghiat un barbat. Acum, Dorin Magda este cercetat de  Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, pentru port ilegal de cutit si pentru lovire. Primarul este internat la sectia de Nerochirurgie a Spitalului judetean Sibiu cu un traumatism cranio-cerebral, iar barbatul injunghiat a ajuns la spitalul din Fagaras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au fost prinsi

Se face lumina in dosarul incendierii unuia dintre cele mai mari cluburi din Sibiu. 7 barbati au fost retinuti pe baza de ordonanta si sunt suspecti de comiterea acestei infractiuni. Desi incendiul a avut loc in luna decembrie, politistii au identificat autorii in Arad. Inca nu se stie modul in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro