Prima zi, cu mari emotii pentru bobocii de la gradinita

Hila Ovidiu

In hohote de plans. Asa au au inceput gradinita sute de prichindei. Cei care au pasit pentru prima data in  grupa mica s-au desprins foarte greu de parinti si au plans fara incetare. Cei din grupele mari, in schimb, abia au asteptat sa revina la gradinita, ca sa se joace cu prietenii. Emotii mari au avut si parintii care si-au lasat pentru prima data copilasii la gradinita.

Sute de prichindei s-au reintors luni la gradinita. De manuta cu parintii, boboceii au pasit pentru prima data in salile de clasa si au facut cunostinta cu educatoarele. Acestea s-au pregatit temeinic pentru  intalnirea cu cei mai mici.Si parintii piticilor de la grupa mica au avut emotii.Daca de dimineata picii de la grupa mica au avut mici emotii, dupa ce s-au vazut singuri in salile de clasa, doar cu educatoarele si cu ceilalti copii, au izbucnit in hohote de plans. Eforturile educatoarelor de a-i linisti au fost, de multe ori, zadarnice.Despartirea dintre parinti si micutii lor a fost grea pentru ambele parti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bianca e istorie pentru Cristea!

Bianca e istorie pentru Cristea! Fotbalistul se iubeste de ceva timp cu Tania Budi si declara ca sunt foarte fericiti iar capitolul ”Bianca Dragusanu”este de mult incheiat.  

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro