Prima noapte dupa gratii

Hila Ovidiu

Omul de afaceri Ilie Carabulea a petrecut prima noapte in arest. El nu a opus rezistenta atunci cand a fost dus la politie si este cazat alaturi de un sibian care a comis mai multe infractiuni la regimul rutier. Cel mai probabil saptamana viuitoare va fi transferat la Penitenciarul din Aiud unde isi va ispasi pedeapsa.

Ilie Carabulea a ajuns joi seara in arestul politiei pe poarta de acces pentru masini, ascuns de ochii presei.  Cand a fost ridicat, de la domiciliu, omul de afaceri,  i-a asteptat pe politisti cu bagajul facut. El a fost introdus in celula joi seara in jurul orei  19.00. Surse din cadrul IPJ Sibiu spun ca Ilie Carabulea nu este singur in celula, ci alaturi de un alt barbat care a fost arestat pentru infractiuni la regimul rutier. Miercuri sau joi, magnatul sibian va fi transportat la Penitenciarul din Aiud. Acolo va ramane se pare un an si jumatate. Decizia de joi a instantei supreme este definitiva. Omul de afaceri sibian, era acuzat de  dare de mita si cumparare de influenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A cazut Guvernul!!!

Soc la Parlament. Motiunea de cenzura depusa de catre opozitie a trecut cu 235 de voturi, iar Guvernul Ungureanu, demis. 231 era numarul minim de voturi care ar fi putut pune capat actualei guvernari. Mandatul lui Mihai Razvan Ungureanu alaturi de cabinetul sau a fost de doar 78 de zile. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro