Prevenirea și combaterea delictelor silvice

stiri redactie

La data de 28 februarie a.c., în localitatea Gura Râului, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 32 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul transporta 0,5 mc material lemnos fără a deține documente legale de proveniență. Având în vedere cele constatate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Gura Râului.

               Acțiunile polițiștilor specializați în protecția fondului forestier continuă și în perioada următoare, în vederea prevenirii şi combaterii ilegalităților ce se pot comite în domeniul silviculturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infracțiuni rutiere sau despre pericolul la care ne expun și se expun unii conducători auto

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 17,30, în comuna Șelimbăr, în urma sesizării primite din partea unui localnic, polițiștii rutieri s-au deplasat pe strada 1 Decembrie, unde un șofer încerca să manevreze autoturismul cu spatele. La volanul mașinii a fost identificat un localnic în vârstă de 60 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro