Preşedintele Klaus Iohannis va susţine o conferinţă de presă, astăzi, la ora 17.00

Hila Ovidiu

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine o conferinţă de presă, astăzi, la ora 17.00, anunţă Administraţia Prezidenţială. Cel mai probabil, tema conferinţei va fi criza imigranţilor şi Consiliul ‪#‎JAI‬!!

Programul Președintelui României, domnul Klaus Iohannis:

Ora 17.00, Palatul Cotroceni, Sala Unirii – conferință de presă (acces pentru reporterii și redactorii acreditați; oportunități de imagine pentru cameramanul și fotograful oficiali; imaginile video vor fi difuzate presei acreditate prin sistemul unic de transmisie în direct), informează Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis – România nu acceptă cote obligatorii de imigranți

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că mandatul României va fi să nu accepte cote obligatorii de refugiaţi, adăugând că nu este oportun şi nu este o soluţie să fie stablite astfel de cote şi că este nemulţumit de anunţul Comisiei Europene.”Am luat act cu oarece nemulţumire de anunţul European Commission„, a spus preşedintele Klaus Iohannis.Şeful statului a precizat că a discutat joi cu ministrul de interne care va participa la JAI, iar „mandatul lui este să nu declare adeziunea noastră pentru cotele obligatorii”.

Iohannis a mai spus că decizia ‪#‎CE‬ nu va duce la rezolvarea situaţiei.”Nu considerăm că este oportun să vorbim despre cote obligatorii, calculate într-un mod foarte birocratic, contabiliceşte, aş putea spune, fără a consulta statele membre”, a mai spus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gestul şocant al unei eleve de 13 ani, în prima zi de şcoală. Fata a fost găsită la timp de o prietenă mai mare

O elevă de 13 ani din comuna gorjeană Polovragi a încercat să se sinucidă, de dorul mamei, plecate la muncă în străinătate. Totul s-a întâmplat azi dimineaţă, când tatăl fetei era cu unul dintre fraţii ei la şcoală. Adolescenta a fost găsită la timp de o prietenă cu doi ani […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro