PRESEDINTA CJ SIBIU TESTATA PENTRU CORONAVIRUS – VEZI DECLARATIA ACORDATA STIRILOR EVENIMENT

Presedinta CJ, Daniela Campean a fost testata pentru coronavirus, si va intra in izolare timp de doua saptamani. Dansa a declarat pentru Stirile Eveniment, ca a fost in incapere cu o persoana testata pozitiv, si de aceea se impune sa fie si ea testata, la randul sau.

„Voi urma procedura care se impune in astfel de situatii, am fost testata, mi s-a luat analiza sa se constate daca am fost contaminata sau nu, iar urmatorul pas va fi acela de a ma izola la domiciliu. Asa ar trebui sa se intample si sa procedeze toti cei care au fost in apropierea sau au intrat in contact cu cineva care a fost testat pozitiv, este un gest responsabil pe care trebuie sa il facem toti, indiferent de pozitia pe care o avem, de educatia pe care o avem… toti care suntem, in astfel de situatii, pentru ca in felul acesta nu ne protejam doar pe noi, in primul rand ii protejam si pe cei din jurul nostru, pe cei care ne sunt dragi, pe cei care ne sunt apropiati”, a spus Daniela Campean, pentru Stirile Eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FETITA DE UN AN SI TREI LUNI, SUSPECTA DE COVID

O fetita de un an si trei luni, a fost internata ieri seara la Pediatrie, sectia de boli contagioase, cu suspiciune de COVID. I s-au luat probe care au fost trimise catre DSP, si se asteapta rezultatele, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie din Sibiu, Ioana Matacuta, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro