Premiu pentru fisc

Hila Ovidiu

Agentia Na­tio­nala a Functionarilor Publici a premiat fiscul sibian. Proiectul ”Fiscul sibian – un partener de incredere”, inscris in competitie de catre Directia Generala a Finantelor Publice Sibiu, a fost premiat cu Men­tiune in cadrul sectiunii ”Im­plementarea unor meca­nis­me de comunicare institu­tio­nala in slujba cetateanului”.

Sta­tiunea Neptun-Olimp a fost gazda editiei a V-a a Con­ferintei In­ternationale ”Inova­tie si ca­litate in sectorul pu­blic”, or­ganizata de Agentia Na­tio­nala a Functionarilor Publici.
In cadrul conferintei au fost prezentate si premiate exem­plele de buna practica in­scri­se in Competitia celor mai bune practici in admi­nistratia publica din Roma­nia, deru­lata in perioada martie – apri­lie 2012. In com­petitia care a fost structurata pe trei sectiuni au fost inscrise 59 de proiecte realizate de prefecturi, consilii judetene, primarii, servicii publice de­concentrate si alte institutii publice. Proiectele depuse au fost evaluate de un comitet compus din repre­zentanti ai universitatilor, mass-media si ONG-urilor cu experienta bogata si rezultate reprezen­tative.Este primul premiu obti­nut de o institutie din cadrul Ministerului Finantelor Publice – Agentia Nationala de Ad­ministrare Fiscala pe parcursul celor cinci editii ale com­petitiei care s-au derulat pana a­cum. Subiectele abordate in ca­drul conferintei au adus o con­tributie substantiala in cres­terea standardelor la nivelul administratiei cen­trale si lo­cale, prin iden­tifi­carea si re­cunoasterea prac­ti­cilor de succes si inovatoare in livra­rea serviciilor publice si a rezul­tatelor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Contestatiile nu modifica procentul final al evaluarilor nationale

Nici dupa contestatii procentul celor care au trecut cu bine evaluarile nationale nu s-a schimbat. Desi peste 100 de copii au cerut sa le fie reevaluate lucrarile, putini au fost cei care au obtinut cateva sutimi in plus. Ba din contra. Doi dintre contestatari s-au ales cu note micsorate. Procentul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro