Premiati de ARPM

Hila Ovidiu

Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu a premiat marti, cu ocazia Zilei Internationale a Mediului, inventivitatea si talentul artistic. Copiii din gradinite si scoli generale care s-au inscris la concursurile organizate de ARPM au fost rasplatiti cu premii.

De Ziua Internationala a Medilui, marcata marti, Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu i-a premiat pe copiii care au participat la concursul de confectionat obiecte decorative intitulat “Natura si Arta”. Efortul, imaginatia si indemanarea micutilor au fost rasplatite cu premii surpriza. Tot de Ziua Internationala a Mediului a avut  loc si premierea castigatorilor concursului de proiecte de mediu care s-a adresat copiilor de liceu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tursib scoate dublurile pe perioada verii

Traseele Tursib care transporta si elevi catre institutiile de invatamant trec la programul de vara. Acesta va intra in vigoare incepand cu data de 25 iunie si va tine pana la 9 septembrie. In aceasta perioada vor fi scoase dublurile de pe anumite rute iar programul obisnuit va fi sensibil […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro