Pregatiti cv-urile… Start la angajari!!!

Hila Ovidiu

Lumina rasare si in fata celor aflat in cautarea unui loc de munca. Somerii din Sibiu au in aceasta perioada la dispozitie mai bine de 400 de locuri de munca pentru care pot aplica. Inainte de Pasti 113 angajatori recruteaza forta de munca.

angajariApropierea Sarbatorii Pascale face minuni la Sibiu. De la doar putin peste 200 de locuri de munca vacante cate au fost in saptamanile trecute, in aceasta perioada numarul ofertelor s-a dublat. 113 angajatori din judet recruteaza forta de munca. Sunt puse la bataie 435 de locuri de munca vacante dintre care 60 sunt pentru persoane cu studii superioare. Cele mai multe posturi libere sunt in Sibiu iar cele mai putine la Avrig. La Cisnadie se cauta asamblatori articole de marochinarie, confectioneri articole din textile si lacatusi mecanici. In total sunt 26 de posturi disponibile. La Avrig saptamana aceasta sunt anuntate doar 3 posturi vacante. Acestea pot fi ocupate de catre cei care doresc sa se angajeze ca manipulanti de marfuri, lucratori comerciali sau ambalatori manuali. Cu un post in plus se fata de Avrig se situeaza Agnita. Aici agentii economici au nevoie de un ajutor de ospatar, un asistent personal pentru persoana cu handicap, o femeie de serviciu si un muncitor necalificat care sa activeze in industria confectiilor. Mediesenii sunt printre rasfatatii ofertelor de angajare in aceasta perioada. Sunt oferite spre ocupare aproximativ 100 de posturi. Se cauta cameriste, casieri, electricieni, ingineri, lucratori comerciali, mecanici, masinisti, muncitori necalificati, soferi, vopsitori sau registratori medicali. Cele mai multe posturi disponibile, 20, sunt pentru soferi pe masini de mare tonaj. Cei care vor sa se angajeze in municipiul resedinta de judet trebuie sa aiba cv-ul pregatit pentru ca oferta este mai mult decat generoasa. Peste 300 din locurile de munca vacante sunt in oras. Se cauta administratori pentru retele de calculatoare, agenti de vanzari, analisti de calitate, arhitecti, bucatari, cameriste, casieri, coafori, cofetari, consilieri juridici sau confectioneri de jucarii. Tot in Sibiu mai sunt disponibile posturi de contabili, controlori de calitate, directori, educatoare, electricieni, faiantari, femei de serviciu, gestionari de depozit si functionari economici. La mare cautare aici sunt si inginerii. Se mai cauta lacatusi mecanici, lucratori comerciali, manageri, muncitori necalificati, operatori pe masini cu comanda numerica, programatori si psihologi. Tot in municipiul Sibiu mai sunt disponibile posturi pentru stivuitoristi, soferi, sculeri matriteri, tamplari, zidari sau tinichigii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la strazi

Lucrarile la strazi continua si in perioada urmatoare. Pana vineri seara va fi turnat si ultimul strat asflaltic pe Moara de Scoarta iar din 18 aprilie incep lucrarile pe strada Plugarilor. Operatiunea de turnare a asfaltului pe Moara de Scoarta a inceput inca din aceasta dimineata si va fi gata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro